Algemene voorwaarden

Voorwaarden m.b.t examens

1. Algemeen

1.1 Een overeenkomst komt tot stand en treed in werking na betaling van het gekozen examen.
1.2 Als een bepaling van deze Algemene Voorwaarden nietig is of vernietigd wordt, blijven de andere bepalingen van deze Algemene Voorwaarden volledig van kracht.

2. Prijs en betaling

2.1 Alle prijzen zijn inclusief omzetbelasting (BTW) en andere heffingen die van overheidswege worden opgelegd.
2.2 Voor het annuleren of wijzigen van een boeking meer dan 14 dagen voorafgaand aan de examendatum zijn geen kosten verschuldigd. Voor het annuleren of wijzigen van een boeking tot en met 14 dagen voorafgaand aan de examendatum worden de volledige kosten in rekening gebracht.
2.3 Indien de examenkandidaat niet komt opdagen, te laat is, of niet voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden voor een deugdelijke examenafname worden de volledige kosten in rekening gebracht. Indien de examenkandidaat niets te verwijten valt en het examen kan vanwege (technische) omstandigheden niet plaatsvinden of wordt onderbroken waardoor het examen als verloren wordt beschouwd dan ontvangt de kandidaat een gratis boeking voor een nieuw examen.

3. Diensten

3.1 WeAdvize werkt samen met Eureka examens voor het faciliteren van examens. Alle door Eureka te leveren diensten zullen met de nodige zorgvuldigheid en vakbekwaamheid worden uitgevoerd. Het is Eureka toegestaan derden werkzaamheden te laten verrichten, in het kader van het uitvoeren van haar verplichtingen. Dit kunnen verschillende partijen zijn, deze zijn benoemd in het verwerkingsregister van Eureka.
3.2 Eureka zorgt voor alle materialen die ter ondersteuning gebruikt mogen worden, conform de examen/schema afhankelijke eisen.

4. Vertrouwelijke informatie

4.1 WeAdvize en Eureka nemen alle wettelijke voorschriften betreffende het verwerken van gegevens, waaronder de regels voor bescherming van persoonsgegevens in acht, conform de wetgeving AVG.
4.2 Voor meer informatie omtrent AVG beleid verwijzen we door naar de Privacyverklaring.

5. Uitvoering

4.1 WeAdvize werkt samen met Eureka examens voor het faciliteren van examens. Eureka zal zich naar beste kunnen inspannen de dienstverlening met precisie en zorg uit te voeren, maar kan niet garanderen dat er incidenteel geen (kleine) afwijkingen kunnen voorkomen. Mocht het echter niet lukken om het examen af te leggen zal er een compensatieaanbod gedaan worden richting de deelnemer. Te denken valt aan een nieuw examenmoment, echter niet meer in waarde dan de commerciële examenprijs.

Aanmeldformulier

Via onderstaand formulier kan je de aanmeldprocedure in gang zetten. Wij nemen hierna contact met je op voor volgende stappen. Je aanmelding is nog niet definitief. Zie de aanmeldprocedure voor meer informatie.

Eerst even telefonisch contact? 

085 – 06 08 384

Of mail ons met je vragen

info@weadvize.nl 

Bezoekadres (alleen op afspraak)

Valkenburgseweg 37
2331 AA Leiden

Volg ons

@weadvize

Neem contact op

085 – 06 08 384

info@weadvize.nl

Bereikbaarheid

M-V: 10:00 – 17:00 uur

Weekend: 12:00 – 16:00 uur